Credit Management en Voorspellend Vermogen

Wat houdt deze masterclass in?

Over slechts enkele jaren zal de basis van het vakgebied Credit Management radicaal anders ingevuld worden. Trending topics hierbij zijn Voorspellend Vermogen, Big Data, Credit Scoring, Artificial Intelligence en Machine Learning. Hoe past u deze nieuwe ontwikkelingen toe in uw organisatie? Wat levert het nu en uiteindelijk op?

In deze praktische Masterclass ontdekt u hoe uw organisatie deze ontwikkelingen kan implementeren en beheren, zodat u als credit management professional goed voorbereid de sterk veranderende toekomst in kan.

Wat leert u tijdens deze masterclass?

U komt direct meer te weten over de evolutie van intelligente  data, IT en de impact op de bedrijfsprocessen binnen het vakgebied Credit Management. U leert aan de hand van voorspellende indicatoren hoe uw eigen interne data u direct geautomatiseerd bruikbare business informatie verschaft.

Topspecialisten en gastsprekers geven u in een middag inzicht in de toekomst van Credit Management. In duidelijke en begrijpelijke taal krijgt u helder inzicht in wat Risico Management, Credit Scoring en voorspellende modellen inhouden.

Uw eigen historische klant- en factuurgegevens kunnen eventueel in samenhang met externe data voorspellen wie er werkelijk als eerste, of waarschijnlijk nooit zal gaan betalen. En dat voordat een vordering opeisbaar is. Op een veel eerder moment in de tijd kunt u proactief en gericht acties ondernemen, wat de kans op betaling zal vergroten en kans op non-betaling zal verkleinen.

U kunt direct aan de slag met de inhoud van deze Masterclass in uw dagelijkse praktijk. U bent in staat om een helder en onderbouwd kredietbeleid te formuleren en toe te passen. U begrijpt hoe u de uitkomsten toepast in uw Acceptatie- en Collectionsprocessen, afgestemd op de hoogste prioriteiten.