Neem even de tijd en laat het op u inwerken..

Het is NU tijd om af te stappen van conventionele Collection methodes en nieuwe technologische en praktische mogelijkheden te omarmen en te benutten. De software van QuantQollect stelt u in staat om beter, gerichter en effectiever te incasseren. Geen lange en moeilijke implementatietrajecten, eenvoudig om toe te passen en alle hulp is voor u beschikbaar. Wij brengen complexe technologie terug naar een normaal bruikbaar product.

Direct aan de slag
Op basis van uw betaalhistorie maken wij een scorecard. U kunt uw data via onze portal uploaden en u krijgt direct een verrijkt bestand terug. Wij hebben verder geen klantgegevens nodig, dus we weten niet wie uw klant is. We zien alleen nummers, bedragen en data. Geen zorg in het kader van GDPR.

Iedereen kan dit
Nog nooit was het zo eenvoudig om uw bestanden te voorzien van een hoogwaardige scoring die u in staat stelt om uw portefeuille beter te managen en aanzienlijke voordelen te behalen! Wij bewaken op de achtergrond de kwaliteit van de scoring. U heeft geen kennis van scoring nodig om ermee te kunnen werken.

Betaalbaar
Nog nooit zijn dit soort hoogwaardige producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden. Positieve business case gegarandeerd! Hoe dat kan? We bieden de producten aan via het web en hebben geen dure sales- en consultancy trajecten nodig.

Benieuwd naar de voordelen? Neem een kijk op onze website of laat een bericht achter. Heeft u vragen, we leggen het allemaal graag aan u uit!