QuantQollect 4

Cash is King, maar Data is Key!
Zonder krediet geen omzet en klanten! Daarnaast hebben we geleerd dat geldstromen belangrijker zijn dan winst. Hoe eerder geld op de rekening, hoe beter dat voor de cashpositie is. Het is dus belangrijk om te sturen op een Best Possible DSO.

Aandacht voor die klant die het nodig heeft
Met onze software gaat u werken vanuit het principe van Prescriptive Collections. Dit betekent dat u in staat wordt gesteld om uw aandacht te richten op die klanten die neigen naar late of geen betaling en daar zit de winst in om uw DSO te optimaliseren. Daarnaast wordt u in staat gesteld om eerder te acteren en eerder betaalafspraken te maken met de risicovolle klanten.

Gegarandeerd reductie van uw DSO
Als u onze scores gebruikt en vertaalt in een consequente workflow / proces, garanderen wij u een reductie van uw DSO. Dat heeft de praktijk al bij vele organisaties opgeleverd.

Elke dag DSO verbetering levert geld op tegen het door u zelf gestelde WACC. Zo kunt u exact uitrekenen wat het rendement is als u onze software gebruikt en hoeveel werkkapitaal er beschikbaar komt om te ondernemen.

Wacht dus niet langer en ga naar onze website. Bestel QuantQollect en ga er vandaag nog mee aan de slag!