QuantQollect 2

Stel……………

u heeft 2 mensen in uw organisatie die full time bezig zijn met Debiteurenbeheer. Echter is dit in de regel net niet voldoende, zeker niet als een van de 2 vrij is. Er moeten altijd keuzes gemaakt worden welke klanten wel te benaderen. De praktijk is dat werkvoorraden doorschuiven naar morgen of volgende week of simpelweg niet juist en tijdig worden uitgevoerd.

De oplossing
Hoe mooi zou het zijn als u exact weet hoeveel klanten u wanneer echt moet beoordelen en behandelen en in welke volgorde. En dat u kunt plannen op basis van heldere criteria. Op basis van duidelijke preferenties en criteria is het veel gemakkelijker om te doen wat eerst nodig is en niet te doen wat niet nodig is.


De kunst van het weglaten, less is more!
Onze principes noemen we Predictive en Prescriptive. Predictive houdt in dat we eerder weten waar de pijn zit omdat we voorspellend vermogen hebben. Prescriptive betekent dat we op basis van de categorieën aangeven wat wel en wat niet te doen. Dat levert gegarandeerd tijdswinst op.

Focus op datgene wat nodig is en voorkom onnodig werk.

Onze software helpt u op weg en vormt een gids voor uw debiteurenportefeuille. Wilt u meer weten? Kijk op onze website en in onze webshop. We leggen het allemaal graag aan u uit!